Hırsızlık şüphelisi anne ile kızına 900'er lira 'maske' cezası

Kahramanmaraş’ta bir iş yerinden hırsızlık yaptıkları iddia edilen anne ile kızına 900'er lira maske takmama cezası kesildi.

Hırsızlık şüphelisi anne ile kızına 900'er lira 'maske' cezası

Olay, Dulkadiroğlu ilçesi Divanlı Mahallesindeki züccaciye satışı yapılan bir iş yerinde meydana geldi. İddiaya göre, iş yerine gelen Hacer G. ve kızı Burcu G. iş yerindeki saklama kabı, kaşık takımı, kül tablası, kahvaltılık ve aynayı çantasına koydu.

İş yeri sahipleri anne ile kızını iş yerinden ayrılmalarına izin vermeyerek durumu polise bildirdi. Bu arada, iş yeri sahipleri kadınların çantasından çaldıkları ürünleri çıkartıp cep telefonu kamerasıyla o anları görüntüledi.

Olay yerine gelen polis ekipleri de kadınlar üzerinde arama yapmak isteyince Burcu G, "Benim korona testim pozitifti bilginiz olsun" dedi. Bunun üzerine polis ekipleri ve çevredekilerde tedirginlik yaşadı.

Burcu G. bu sırada polislerin yanında telefonla doktorunu arayarak konuşmaları polislere dinletti. Koronavirüse yakalandıktan sonra 15 gün karantinada kaldığını söyleyen hırsızlık şüphelisi kadın ve annesine maske takmamaktan 900’er lira para cezası kesildi.

İş yeri sahibi şikayetçi olmayınca kadınlar olay yerinden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.