İki kardeşi, kredi kartıyla harcama yaptıkları için öldürdüğü iddiası!

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde 3 kişiyi öldürdükten sonra aynı tabancayla intihar eden Hüseyin A'nın, yanında işçi olarak çalışan 2 kardeşi, kredi kartını çalarak 800 TL harcama yaptıkları için çıkan tartışmada öldürdüğü iddia edildi.

İki kardeşi, kredi kartıyla harcama yaptıkları için öldürdüğü iddiası!

İddiaya göre; dokuma atölyesi sahibi Hüseyin A. (40), pazar günü, 7 bin lira alacağı olduğu iddia ettiği evli ve 2 çocuk babası Ramazan Küçük'ü (53), Küçükdere Mahallesi'ndeki evinin bahçesinde tabancayla baş ve vücuduna ateş edip, 3 kurşunla öldürüp kaçtı.

Jandarma ekipleri, kaçtıktan sonra intihar eden Hüseyin A’nın cesedini, Denizli-Pamukkale kara yolu Küçükdere kavşağı yanındaki bir tarlada buldu.

Hüseyin A’nın, tarlada aynı tabancayla kendini başından vurarak intihar ettiği belirlendi.

Daha sonra Hüseyin A’nın olaydan önce kendi iş yerinde iki kardeşi de öldürdüğü ortaya çıktı.

Yapılan incelemede Hüseyin A’nın iş yerinde işçi olarak çalışan Mustafa Akpınar (40) ile kardeşi Veysel Akpınar'ı (30) enselerinden tabancayla vurarak öldürdüğü belirlendi. Ölenlerden Ramazan Küçük ve Hüseyin A, dün toprağa verildi. İki kardeş ise bugün Afyonkarahisar'da toprağa verilecek.

Cinayetlerle ilgili araştırmalar sürerken, bir detay dikkat çekti. Hüseyin A’nın, yanında işçi olarak çalışan Mustafa - Veysel Akpınar kardeşleri, kredi kartını çaldıkları için çıkan tartışmada öldürdüğü iddia edildi. Kredi kartından 800 TL harcama yapıldığı tespit edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.