İki üniversite mezunu psikolog uyuşturucu operasyonunda yakalandı! Karakolda başını duvarlara vurmuş

Manavgat’ta jandarma tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şüphelinin kimliği ve geçmişi, duyanları şaşkına çevirdi. Adeta uyuşturucu serası haline getirdiği evinin balkonundaki kovalarda skunk bitkileri yetiştirdiği belirlenen şüphelinin, iki üniversite mezunu olduğu ve bir dönem psikologluk yaptığı ortaya çıktı. Şüpheli, uyuşturucu imalatı ve ticareti yapmak suçlamasıyla tutuklandı.

İki üniversite mezunu psikolog uyuşturucu operasyonunda yakalandı! Karakolda başını duvarlara vurmuş

Manavgat'ın Sarılar Mahallesi'nde, uyuşturucu imalatı ve satışı yapıldığı ihbarı üzerine Jandarma KOM ekipleri tarafından araştırma başlatıldı.

Yapılan araştırma sonucunda E.G'nin (36) evinde uyuşturucu yetiştirdiği belirlendi.

Bunun üzerine ekipler tarafından bir apartmanın çatı katında yaşayan E.G'nin evine baskın düzenlendi.

BALKONU UYUŞTURUCU SERASI HALİNE GETİRMİŞ!

Şüphelinin evini adeta uyuşturucu serası haline getirdiği görülürken, balkonunda ve odalarında çeşitli kaplara ekilmiş vaziyette 216 kök skunk bitkisi, 1245 gram kurutulmuş skunk, hassas terazi, öğütme makinesi, paketlemede kullanılan şeffaf poşet ve suç geliri olduğu değerlendirilen 1600 dolar ele geçirildi.

KİMLİĞİ VE GEÇMİŞİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Jandarma tarafından gözaltına alınan E.G'nin iki üniversite mezunu olduğu ve daha önce psikologluk yaptığı, aynı zamanda sosyoloji bölümünü de bitirdiği tespit edildi.

KARAKOLDA BAŞINI DUVARA VURMUŞ

Şüphelinin karakol nezarethanesinde kendine zarar vermeye çalışarak başını duvara vurduğu ve bu anların da kameralar tarafından kaydedildiği öğrenildi. Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürülen şüpheli, bir gün serviste tedavi altında tutuldu.

TUTUKLANDI

Tedavisi ve jandarmadaki işlemleri tamamlanan E.G, adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından Sulh Ceza Hakimliği'ne çıkarılan E.G, 'uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yapmak' suçlamasıyla tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.