Kabinenin iki bakanını Konya'da yoğun bir program bekliyor

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u cumartesi günü Konya'da yoğun bir program bekliyor.

Kabinenin iki bakanını Konya'da yoğun bir program bekliyor

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, çeşitli programlara katılmak için cumartesi günü Konya'ya gelecek.

Sabah kahvaltısında basın mensuplarıyla bir araya gelecek olan bakanlar, burada ülke gündemi ve Konya projeleriyle ilgili açıklamalarda bulunacak. Çavuşoğlu ve Kurum daha sonra Bosna-Hersek Mahallesine geçerek Selçulu Belediyesi tarafından yaptırılan 15 Temmuz Yurt Yerleşmesinin açılış programına katılacak.

Büyükşehir Belediyesi Kılıçarslan Gençlik Merkezinde üniversiteli gençlerle buluşacak olan bakanlar, öğle saatlerinde Selçuklu Kongre Merkezinde yapılacak AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatının 7. Olağan Kongresine katılacak. 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un Konya programı Celalettin Karatay Kongre ve Gençlik Merkezinde gerçekleştirilecek 'AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı üye lansmanı' ile sona erecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.