Kaçan motosikletli polisi 10 metre sürükledi

İstanbul Kadıköy'de denetim yapan trafik ekipleri şüphelendikleri bir motosikleti durdurmak istedi. Motosiklet sürücüsü bir anda gaza basınca onu durdurmak isteyen polis memuru yaklaşık 10 metre sürüklendi. Şüpheli yakalanarak, gözaltına alındı.

Kaçan motosikletli polisi 10 metre sürükledi

Olay sabah saatlerinde Fahrettin Kerim Gökay Caddesi'nde meydana geldi. Trafik polisleri cadde üzerinde motosikletlere yönelik denetim yapıyordu. Ekipler şüpheli gördükleri bir motosikletliyi durdurmak istedi.16 LSK 47 plakalı motosiklet sürücüsü Yunus Emre S. tam bu sırada gaza basarak kaçmak istedi.

Bu sırada Trafik Şube Müdürlüğü'ne bağlı bir trafik polisi kaçan şüpheliyi durdurmaya çalıştı. Kaçan motosiklete tutunan polis memuru yaklaşık 10 metre sürüklendi. Şüpheliyi durdurmayı başaran polis memuru düşerek elinden ve ayağından hafif şekilde yaralandı. Şüpheli kelepçelenerek etkisiz hale getirilirken olay yerine asayiş ekipleri çağrıldı. Polis otosuna bindirilen şüpheli "Elim takılı kaldı gazda" diye kendini savundu.

POLİSİ METRELERCE SÜRÜKLEDİ

Görgü tanığı Recep Akça, "Polisin durdurmaya çalıştığı motosikletli gaza basarak kaçmaya çalıştı. Uzun boylu polisi yerde sürükledi. Arkadan hızlı bir araba gelseydi ikisine de çarpardı" diye konuştu. Ehliyeti olmayan şüpheliye polisin dur ihtarına uymamaktan işlem yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.