Kapkaççıdan polise: Bizim gibi adamı yakaladınız iyi oldu

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bankadan para çeken bir kişiyi takip edip, 88 bin TL'sini alarak kaçtığı iddia edilen 6 kişi yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden biri, polise, "Allah devlete zarar ziyan vermesin. Bizim gibi adamı yakaladınız iyi oldu" dedi.

Kapkaççıdan polise: Bizim gibi adamı yakaladınız iyi oldu

İddiaya göre; banka şubesinden 88 bin TL çeken bir kişiyi takip eden şüpheliler, para çeken kişiyi otomobiline bineceği sırada sıkıştırdı.

Elinde bulunan para dolu zarfı alan şüpheliler daha sonra olay yerinden uzaklaştı.

GÜVENLİK KAMERALARI ELE VERDİ

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan inceleme sonucunda kapkaç olayını gerçekleştiren kişilerin daha önce benzer olaylardan çok sayıda suç kaydı bulunan V.P., G.B., Y.P., D.P., Ö.P. ve E.P. olduğu belirlendi.

Yapılan kimlik tespitinin ardından şüpheliler, Kocaeli ve İstanbul’da adreslerine düzenlenen operasyonla yakalandı.

Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 2 adet ruhsatsız tüfek ve 1 tabanca ele geçirildi.

ÇOK SAYIDA SUÇ KAYITLARI VAR

Şüphelilerden V.P.’nin 41, G.B.’nin 8, Y.P.’nin 10, D.P.’nin 15, Ö.P.’nin 29 ve E.P.’nin ise 41 suç kaydının olduğu, bunların çoğunun hırsızlık, kapkaç, yağma gibi suçlardan oluştuğu tespit edildi. 

'BİZİM GİBİ ADAMI YAKALADINIZ İYİ OLDU'

Gözaltına alınan şüpheliler Gebze Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Şüpheliler adliyeye götürülmek için polis aracına bindirildiği sırada, içlerinden biri kapı önünde bekleyen polis ekiplerine seslenerek, "Allah devlete zarar ziyan vermesin. Bizim gibi adamı yakaladınız iyi oldu" dedi.

Mahkemeye çıkarılan şüphelilerin 6'sı da tutuklandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.