Kayıp kadının cesedi Konya yolunda bulunmuştu! Şüpheli hakkında karar…

Afyonkarahisar’da bir hafta önce işten çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan Dursiye Sağlam’ın (44), Konya yolunda yanmış cesedi bulunmuştu. Gözaltına alınan kamyon şoförü, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kayıp kadının cesedi Konya yolunda bulunmuştu! Şüpheli hakkında karar…

Kent merkezindeki bir kafeteryada çalışan ve eşinden ayrı yaşayan 2 çocuk annesi Dursiye Sağlam, 11 Şubat günü gece mesaiden çıktıktan sonra ortadan kaybolmuş, kendisinden haber alamayan yakınlarının başvurusu üzerine polis ve jandarma ekipleri, arama çalışması başlatmıştı.

Aramalar sürerken, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, önceki gece Afyonkarahisar - Konya kara yolu üzerinde kadın cesedi olduğu ihbarını almış, bölgeye giden ekipler, yol kenarındaki çukurda, vücudunun yarısı yanmış kadın cesediyle karşılaşmış ve cesedin Dursiye Sağlam’a ait olduğu tespit edilmişti.

Polis ekipleri, kaybolduğu gün Sağlam’ın en son kamyon şoförü A.C. ile görüştüğünü belirlemiş ve gözaltına almıştı.

Emniyetteki ifadesinde, Dursiye Sağlam ile ilişkisi olduğunu, Sağlam ayrılmak isteyince aralarında tartışma çıktığını, bu sırada kadını bıçaklayıp öldürdüğünü söylediği iddia edilen zanlının polisteki işlemleri tamamlandı.  

Kamyon şoförü A.C, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Savcıya ifade veren A.C, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.