Kayıp üniversiteli genç kızla ilgili yeni iddia!

Tunceli'de 10 gün önce kaybolan Munzur Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü 2. sınıf öğrencisi Gülistan D.'nin (21) bulunması için arama çalışmaları sürerken, genç kızın kaldığı yurttaki odasında intihar mektubu bulunduğu iddia edildi.

Kayıp üniversiteli genç kızla ilgili yeni iddia!

Munzur Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü 2. sınıf öğrencisi Gülistan D.'den 5 Ocak'tan itibaren haber alınamıyor. Diyarbakır'da yaşayan ailesinin başvurusu üzerine Gülistan için başlatılan arama çalışmaları 10. gününde de sürüyor. Gülistan'ın en son görüldüğü Uzunçayır Baraj Gölü'nde Tunceli Valiliği koordinesinde Jandarma Arama Kurtarma (JAK), Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ekibi, AFAD, dalgıç polisler, özel harekat polisi, arama köpekleri ve gönüllülerin katılımıyla arama çalışmaları devam ediyor.

Bu arada Gülistan D.'nin kaybolmasının ardından Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatılırken, Uzunçayır Baraj Gölü çevresinde bazı notlar ile genç kızın isminin yazılı olduğu bir reçete ve arkadaşından ödünç aldığı öğrenilen makas bulundu. Ayrıca kaldığı yurttaki odasında ise intihar mektubu bulunduğu iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.