Kazadan sağ kurtulan küçük kardeş, ağabeyinin cesediyle 10 saat kurtarılmayı beklemiş

Antalya’nın Kemer ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki kardeşin bulunduğu otomobil menfezden dere yatağına düştü, 51 yaşındaki sürücü Mehmet Güvercin hayatını kaybetti. 46 yaşındaki kardeşi Levent Güvercin ise, kucağında ağabeyinin cesedi ile bağırarak yardım istemesine rağmen 10 saat boyunca sesini kimseye duyuramadı.

Edinilen bilgiye göre Kiriş Mahallesi’nde Taksicilik yapan Mehmet ve Levent Güvercin, sabah saatlerinde mantar toplamak üzere evlerinden ayrıldı.

Aileleriyle en son saat 19:00 sıralarında telefonla görüşen kardeşler eve dönmeyince kendilerini arayan aileleri, cep telefonlarına da ulaşamayınca aramalara başladı.

Cep telefonlarının son sinyal gönderdiği mevkide arama yapan aileler, polise ve akrabalarına da haber verdi.

Mehmet Güvercin’in kullandığı 07 LY 882 plakalı otomobilin korkuluksuz bir köprüden dere yatağına düştüğü, sabaha karşı 05:10’da Mustafa Korkmaz isimli vatandaşın polise haber vermesi üzerine ortaya çıktı.

Merkez Mahallesi 151. Sokak’ın Atatürk Caddesi ile kesiştiği noktadaki köprü üzerine hemen intikal eden polis ekipleri, suyun içine tavanı üzerine düşmüş otomobil ve yanında Levent Güvercin’i, hareketsiz duran ağabeyini kucaklamış halde buldu.

Olay yerine gelen çekici ve itfaiye ekipleri Güvercin kardeşleri dere yatağından çıkardı.

112 Acil Servis ekibinin yaptığı muayenede, Mehmet Güvercin’in hayatını kaybettiği belirlendi.

Güvercin kardeşlerin bulunduğunu öğrenen kazazede yakınları olay yerine geldi ve Mehmet Güvercin’in hayatını kaybettiğini öğrenince gözyaşlarına boğuldular.

Levent Güvercin ise tedavi altına alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.