Kış lastiği zorunluluğu bugün sona erdi: Konya’da evden çıkmayanların yardımına Acayip Oto Lastik yetişiyor

Şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlar için zorunlu kış lastiği uygulaması 1 Nisan itibarıyla sona erdi. Konya Acayip Oto Lastik sahibi Turan Yıldırım, koronavirüs önlemleri nedeniyle evlerinden çıkamayanların lastik değişimini mobil ekiple yerinde yapabileceklerini söyledi.

Kış lastiği zorunluluğu bugün sona erdi: Konya’da evden çıkmayanların yardımına Acayip Oto Lastik yetişiyor

Şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlar için zorunlu kış lastiği uygulaması, 1 Nisan itibarıyla sona erdi.

Konya Acayip Oto Lastik sahibi Turan Yıldırım, trafiğin daha güvenli seyredebilmesi, muhtemel trafik kazalarının önüne geçilebilmesi için lastik değişiminin önem taşıdığını söyledi.

Yıldırım, bir araçta kazaya sebebiyet veren unsurların başında lastiğin geldiğini, kullanılan lastiklerin mevsime uygun olması gerektiğini ifade etti.

Bugünlerde koronavirüs salgının önlenmesi için evden çıkılmaması uyarılarının yapıldığını belirten Yıldırım, “Kurduğumuz mobil araç ile uzun zamandır iş yoğunluğu ya da farklı gerekçelerle lastikçiye gidemeyenlerin yardımına yerinde koşuyoruz. Aracımızda bir lastikçide bulunması gereken bütün malzemeler ve 7/24 hizmet veriyoruz. Koronavirüs önlemleri nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşlarımız talep etmeleri durumunda, kış lastiği değişimini mobil ekibimizle yerinde yapabiliriz.” dedi.  

Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları yasaklanan 65 yaş üstü ve kronik hastalığı bulunanlara lastik değişiminde yüzde 15 oranında indirim uyguladıklarını ifade eden Turan Yıldırım, ülkemizin içinde bulunduğu durumdan bir an önce kurtulmasını diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.