Kocaman ile Karaman arasında 6. randevu

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman pazartesi günü oynanacak karşılaşmada 6. kez karşı karşıya gelecek.

Kocaman ile Karaman arasında 6. randevu

Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Konyaspor, son olarak Denizlispor'a sahasında 2-1 mağlup olan Trabzonspor'u pazartesi günü sahasında ağırlayacak. 

Konyaspor, rakibine sahasında en son ligden düştüğü 2010-2011 sezonunda  2-1'lik sonuçla kaybetmişti. Aradan geçen dönemde rakibini 2 kez yenen ve 4 kez de sahadan beraberlikle ayrılan yeşil beyazlılar, bordo-mavili ekibi yine eli boş göndermek için sahaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak.

Ünal Karaman ve Aykut Kocaman 6 kez karşılaşacak

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman teknik adamlık dönemlerinden 6 kez karşı karşıya gelecek. İki teknik adamın bundan önce görev aldıkları takımlarda yaptıkları 5 maçta bordo-mavililerin teknik patronu Ünal Karaman 3 galibiyet alırken, Aykut Kocaman ise 1 galibiyet elde etti, 1 maçta ise iki teknik adam birbirine üstünlük kuramadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.