KONESOB Başkanı Karabacak, Haber Dairesi’nin konuğu olacak

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak, Haber Dairesi’nin canlı yayın konuğu olacak. Başkan Karabacak, www.HaberDairesi.com ve Haber Dairesi sosyal medya adreslerinde yayınlanacak programda, başta berber ve kuaförlerin açılışı olmak üzere Mustafa Tatlısu’nun gündeme dair sorularını cevaplayacak.

KONESOB Başkanı Karabacak, Haber Dairesi’nin konuğu olacak

Fiziksel temasın çok olması nedeniyle 21 Mart'ta faaliyetlerinin durdurulması üzerine kepenk kapatan berber, kuaför ve güzellik merkezleri, faaliyete başlayacakları günü iple çekiyor.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında faaliyetleri durdurulan berber, kuaför ve güzellik merkezleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 11 Mayıs'ta faaliyete başlama müjdesinin ardından müşterilerine hizmet verebilmek için hummalı hazırlık yapıyor.

Gerek Sağlık, gerekse İçişleri Bakanlığının uyarıları ve yeni kuralları doğrultusunda yürütülen hazırlıkların yapıldığı illerden biri de Konya.

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak bu hazırlıklar ve işleyişin ayrıntılarını Haber Dairesi canlı yayınında anlatacak.

BAŞKAN KARABACAK, 10 MAYIS PAZAR GÜNÜ SAAT 22.00’DE HABER DAİRESİ’NİN KONUĞU

KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, www.HaberDairesi.com, Haber Dairesi Youtube Kanalı, Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarında yer alacak canlı yayında Mustafa Tatlısu’nun, başta berber ve kuaförler ile AVM’lerin açılışı olmak üzere gündeme dair sorularını cevaplayacak.

İŞTE SAAT 20.45'TE BAŞLAYACAK CANLI YAYININ YER ALACAĞI ADRESLER:

Youtube: www.youtube.com/HaberDairesi

Facebook: www.facebook.com/HaberDairesi

Twitter: www.twitter.com/HaberDairesi

Instagram: www.instagram.com/HaberDairesi

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.