Konya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, hizmetleriyle göz dolduruyor

Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, Konya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde görev yapan diş hekimleri ve çalışanlarla bir araya geldi. Koç, Koç, “Ağız ve Diş Sağlığı Hastanemiz, şehrimizde üst düzey sağlık hizmeti sunmaktadır.” dedi.

Konya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, hizmetleriyle göz dolduruyor

Katılımcı bir yönetim anlayışı ile hareket ettiklerini ve yaklaşık 17 bin sağlık çalışanı ile bire bir görüşebilme hedefi ile istişare ve değerlendirme toplantılarını yaptıklarını belirten İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Koç, “Çalışanlarımızın memnuniyetini nasıl artırabilir, sorunlarını nasıl giderebiliriz? Tüm bu sorulara cevap ararken hizmet sunduğumuz vatandaşlarımızın memnuniyetine de nasıl katkı sağlayabiliriz gibi soruların cevabını bulma amacı ile bu toplantılarımıza devam etmekteyiz” dedi.

Sahada bizzat görev yaparak işi yaşayanlardan alınan geri bildirimler neticesinde sağlık alanı ile ilgili ‘Konya Raporu’ hazırlandığını da vurgulayan Prof. Dr. Koç, “Yapılan istişare ve değerlendirme toplantıları sonucunda sağlık çalışanlarından gelen taleplerden İl Sağlık Müdürlüğü olarak yapabileceklerimizi bizler, İl Sağlık Müdürlüğümüzü aşan durumları ise Bakanlığımıza ‘Konya Raporu’ olarak sunarak çözüm yolları arayacağız.” dedi.

Konya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin üst düzeyde sağlık hizmeti sunduğunu belirterek konuşmasına devam eden Prof. Dr. Koç, “Ağız ve Diş Sağlığı Hastanemiz, şehrimizde üst düzey sağlık hizmeti sunmaktadır. Ameliyat ve diğer hizmet alanları ile göz doldurmaktadır. Yurt dışından dahi hasta kabul eden bir hastane durumundadır. İnşallah yurt dışından gelen hasta sayısı önümüzdeki yıllarda daha da artacaktır. Böylesine nitelikli sağlık hizmeti sunan bir hastanemiz de çalışanlarımızı mutlu edebilmenin yollarını arayarak hastalarımıza karşı da kusursuz sağlık hizmeti sunabilme hedefine ulaşabilmeliyiz” diye konuştu.

Özellikle son yıllarda ağız ve diş sağlığı hizmetlerinde ciddi bir başarı ve kalite yakalandığının da altını çizen Prof. Dr. Koç, “Konya merkezde Selçuklu ve Karatay ilçelerinde hizmet sunan ağız ve diş sağlığı polikliniklerimiz son derece verimli bir şekilde çalışmaktadır. Bunun yanı sıra Ereğli ve Akşehir ilçemizde açılan ağız ve diş sağlığı merkezlerimizde bu bölgedeki vatandaşlarımıza nitelikli bir şekilde sağlık hizmeti sunmaktadır” dedi.

Sağlık Müdürü ve hizmet başkanları ile karşılıklı konuşma ve dertlerini anlatma fırsatı bulan Konya ADSH çalışanları da toplantılardan duydukları memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.