Konya - Antalya yolundaki kaza ölen ve yaralananların kimlikleri belli oldu

Konya - Antalya kara yolunda gece iki aracın çarpıştığı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetmiş, 4 kişi yaralanmıştı. Yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, yaşamını yitiren ve yaralananların isimleri de belli oldu.

Konya - Antalya yolundaki kaza ölen ve yaralananların kimlikleri belli oldu

Kaza, gece Antalya'nın Akseki ilçesi ile Konya'nın Seydişehir ilçelerini birbirine bağlayan kara yolunda meydana gelmiş, 2 kişinin hayatını kaybettiği feci kazada 4 kişi de ağır yaralanmıştı.

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Edinilen bilgiye göre; Kaan Demireller yönetimindeki 42 GY 482 plakalı kamyonet, sürücüsünün kontrolünden çıkıp Mustafa Kocabaş yönetimindeki 42 FGV 29 plakalı kapalı kasa kamyonetle kafa kafaya çarpıştı.

Kazada, sürücülerden Mustafa Kocabaş ile diğer araçta bulunan Murat Engel hayatını kaybetti. Diğer aracın sürücüsü Kaan Demireller ile her iki araçtaki Muhammed Talha Kocabaş, Serkan Çakmak ve Taha Mert Uysal ise yaralandı. Ambulanslarla Manavgat ve Seydişehir'deki hastanelere kaldırılan yaralılardan Muhammed Talha Kocabaş ile Kaan Demireller'in durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

 

 

KONYA - ANTALYA YOLUNDA FECİ KAZA: ÖLÜ VE YARALILAR VAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum