Konya Beyhekim Hastanesi ulaşılması zor bir başarıya imza attı

Beyhekim Devlet Hastanesi, Sağlık Bakanlığı Kalite Akreditasyon Daire Başkanlığı tarafından her yıl rutin olarak yapılan “Sağlıkta Kalite Standartları Değerlendirmesi”nden 98,84 puan alarak bu alanda kırılması zor bir rakama ulaştı.

Konya Beyhekim Hastanesi ulaşılması zor bir başarıya imza attı

Sağlık Bakanlığı tarafından görevlendirilen ekip tarafından hastanenin bütün birimlerinin yerinde görülerek, kalite standartları açısından sunulan tüm sağlık hizmetlerinin titizlikle ele alındığını ifade eden Hastane Başhekimi Uz. Dr. Abdülcelil Kalem “Sağlıkta Kalite Standartları Değerlendirmesi, Sağlık Bakanlığımız tarafından büyük bir titizlikle gerçekleştirilen önemli bir denetim. Sağlık hizmetlerinin kalitesini en yükseğe taşımak adına yaptığımız bütün yenilikler ve iyi uygulamaların standartları karşılaması bizler için mutluluk verici bir durum” dedi.  

Başarıda emeği geçen tüm çalışanlarına teşekkür ederek sözlerine devam eden Başhekim Kalem “Hedeflerimiz doğrultusunda personel eğitimlerine ağırlık verip tüm personelimizi kalite eğitimlerinden geçirdik. Hastalarımızın şikâyet ve önerileri bizler için çok önemliydi, gerek yaptığımız memnuniyet anketleri gerekse birebir görüşmelerle hastalardan aldığımız geri bildirimler doğrultusunda iyileştirici faaliyetlerle hizmet kalitemizi yükselttik ve bu emeklerin karşılığını aldık” dedi.

Sağlık kurum ve kuruluşlarında kaliteli hizmet sunumunun sağlanması amacıyla hasta ve çalışan memnuniyetini esas alan standartların uygulandığı Sağlıkta Kalite Standartları değerlendirmesinden Konya olarak oldukça güzel puanlar aldıklarını vurgulayan İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç da “Hasta ve çalışanlar açısından sağlık hizmetlerinde kalitenin devam etmesi adına çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.