Konya Büyükşehir Belediyesi'nin yeni binası nereye yapılacak? Başkan Altay açıkladı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yeni belediye binasının nereye yapılacağıyla ilgili çalışmaların sürdüğünü ve konuyla ilgili iki alternatif bulunduğunu açıkladı. Altay "Biz yeni binayı Ankara Yolu'na yapmayı arzuluyoruz .Merkezdeki yere de daha çok gençlerin kullanabileceği bir binayı kazandırmak istiyoruz" dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, düzenlediği basın toplantısında gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Bir soru üzerine Konya Büyükşehir Belediye binasını boşalttıklarını belirten Başkan Altay, yeni binanın nereye yapılacağıyla ilgili iki alternatiflerinin bulunduğunu ifade etti. 

Altay açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Büyükşehir Belediyesinin yeni binasını nereye yapacağımızı henüz netleştirmedik. Alternatiflerden birisi şu anki yerine yapmak. İkincisi alternatif ise Ankara yolunda jandarmanın ve Çevre-Şehircilik İl Müdürlüğünün bulunduğu yerdir. Geçtiğimiz günlerde Konya'ya gelen İçişleri Bakanımız ile Çevre ve Şehircilik Bakanımız ile bir toplantı yaptık. Ben bakan yardımcımızla da görüştüm. Bir sorun gözükmüyor ama henüz imzayı atamadık. Eğer tamamlayabilirsek Ankara Yolu'na yapmayı planlıyoruz. Merkezdeki yere de daha çok gençlerin kullanabileceği bir binayı kazandırmak istiyoruz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.