Konya Cumhuriyet Başsavcılığından 'kuyumcu soygunu' açıklaması

Konya Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, geçtiğimiz cumartesi günü yaşanan silahlı kuyumcu soygununun iki şüphelisinin tutuklandığı ve kuyumcudan gasbedilen altınların sahibine teslim edildiği belirtildi.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığından 'kuyumcu soygunu' açıklaması

Konya Cumhuriyet Başsavcılığından kuyumcu soygunuyla ilgili yapılan açıklamada, geçtiğmiz cumartesi günü Selçuklu ilçesinde faaliyet gösteren kuyumcuya silahla girerek bilezik ve nakit para gasp edip olay yerinden kaçan şüphelilerin, Başsavcılığın talimatı ve Konya İl Emniyet Müdürlüğünün titiz çalışması sonucunda yakalandıkları hatırlatıldı.

Gözaltına alınan şüpheliler S.G. ve A.Ç.’nin Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca 'birden fazla kişiyle kendisinin tanınmayacak hale koyarak silahla yağma' suçundan tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edildiği belirtilen açıklamada, Konya 1.Sulh Ceza Hâkimliğinin haklarında tutuklama kararı verdiği şüphelilerin cezaevine gönderildikleri, gasp edilen bileziklerin müştekiye eksiksiz bir şekilde teslim edildiği, paraların da İl Emniyet Müdürlüğünce gerekli incelemelerin yapılmasından sonra müştekiye teslim edileceği açıklandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.