Konya’da 200 kurbanlık koyun çalındı! Gazetecilere gülen şüpheli: 'Çek çek, iyi çek'

Konya’da Kurban Bayramı öncesi iki farklı adresten yaklaşık 200 küçükbaş hayvan çaldığı iddia edilen 2 şüpheli yakalandı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ve suç dosyaları kabarık çıkan şüphelilerden biri, kendisini görüntüleyen gazetecilere gülüp, 'Çek, çek, iyi çek' dedi.

Konya’da 200 kurbanlık koyun çalındı! Gazetecilere gülen şüpheli: 'Çek çek, iyi çek'

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne bağlı İnfaz ve Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Büyükkayacık Mahallesi ve Şatır köyündeki iki farklı adresten 200 küçükbaş hayvanın çalınmasıyla ilgili çalışma başlattı.

ŞÜPHELİLERİN DOSYASI KABARIK ÇIKTI

Polis yaptığı araştırmada, şüphelilerin daha önce de poliste suç kaydı bulunan Mustafa A. ve Recep Y. olduğunu tespit etti. Düzenlenen operasyonla her ikisi de gözaltına alındı.

ÇALINTI HAYVANLARIN ÇOĞUNU SATMIŞLAR!

Şüphelilerin sakladıkları 48 küçükbaş hayvan bulunarak sahiplerine teslim edildi. Diğer koyunların ise satıldığı tespit edildi.

“ÇEK ÇEK, İYİ ÇEK”

Polis merkezindeki işlemlerinin ardından 2 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Farklı suçlardan 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlenen Mustafa A, sağlık kontrolü için hastaneye götürülürken kendilerini görüntüleyen gazetecilere gülüp, 'Çek çek, iyi çek' dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.