Konya’da 3 kişinin hayatını kaybettiği kazaya dair ayrıntılar ortaya çıktı

Konya’nın Akşehir İlçesi yakınlarında bu sabah yaşanan ve 3 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin de yaralandığı kazaya dair ayrıntılar ortaya çıktı. Araçtaki Necattin Karal'ın, eşi ve çocuğu ile komşularının kullandığı araçla Tekirdağ’daki kayınvalidesini alıp Seydişehir’e dönmek isterken kaza yaptıkları belirlendi.

Konya’da 3 kişinin hayatını kaybettiği kazaya dair ayrıntılar ortaya çıktı

Feci kaza sabah saatlerinde, Konya - Afyonkarahisar kara yolu Atakent Mahallesi kavşağında meydana gelmişti.

Fevzi Karagöz (55) yönetimindeki 42 ABU 014 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarptıktan sonra takla atmış, kazada, sürücü Karagöz, araçta bulunan Bahide Karal (49) ve Hatice Bezciyarar (78) hayatını kaybetmiş, ağır yaralı halde Konya'ya sevk edilen Necattin Karal (50) ve Emrah Karal'ın (19) tedavilerinin ise sürdüğü öğrenilmişti.

TEKİRDAĞ’DAN SEYDİŞEHİR’E DÖNÜYORLARMIŞ

Kazaya dair ayrıntıları da ortaya çıktı. Seydişehir ilçesinde yaşayan Necattin Karal'ın, eşi Bahide Karal, oğlu Emrah Karal ve komşusu sürücü Fevzi Karagöz ile birlikte, yanlarında kalması için evlerine getirmek istedikleri kayınvalidesi Hatice Bezciyarar'ı Tekirdağ'dan alıp geri dönmek üzere oldukları öğrenildi.

YARIN SEYDİŞEHİR’DE TOPRAĞA VERİLECEKLER

Kazada ölen Bahide Karal, annesi Hatice Bezciyarar ile komşuları sürücü Fevzi Karagöz'ün cenazelerinin yarın Seydişehir ilçesi Taraşçı Mahallesi'nde defnedilmesi bekleniyor. 

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.