Konya’da 65 yaş üstündekilere işlem yapan banka müdürü hakkında yasal işlem!

Konya’da İçişleri Bakanlığının koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üzerindekiler için getirdiği sokağa çıkma yasağıyla ilgili tedbirler sürüyor. Vatandaşlar önce evlerine dönmeleri konusunda uyarılıyor. İkazlara aldırmayanlar hakkında ise yasal işlem yapılıyor. Haklarında sokağa çıkma yasağı bulunanların işlem yapmasına izin veren yetkililer hakkında da yasal takip başlatılıyor. Bu çerçevede Konya’daki bir bankanın müdürü ve güvenlik görevlisi ile ilgili, Vali Cüneyit Orhan Toprak’ın talimatıyla yas

İçişleri Bakanlığı'nın 81 il valiliğine gönderdiği, 65 yaş ve üzerindekiler ile kronik rahatsızlığı bulunanlar için sokağa çıkma yasağı genelgesine uymayanlarla ilgili polisin çalışmaları sürüyor.

Yeni haftanın ilk günü özellikle banka şubelerinde 65 yaş ve üzerindeki vatandaşların yoğunluğu yaşandı.

Konya’da Valilik civarındaki bankaların yakınlarında polis ekipleri sürekli anonslarla vatandaşları evlerine dönmeleri konusunda uyardı.

Bu uyarıları dikkate almayanlar hakkında gerekli işlemler yapıldı.

Ayrıca, bir bankanın sorumlu müdürü ve güvenlik görevlisi hakkında da, yasak kapsamındaki yaş grubundaki vatandaşları şube binasına aldıkları gerekçesiyle Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak’ın talimatıyla işlem başlatıldı.

Ekiplerin yasağa uymayan 65 yaş ve üzerindekilerle ilgili çalışmaları sürüyor.  

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.