Konya’da 7 kişinin can verdiği kaza sonrası denetimler artırıldı

Konya’nın Yunak ilçesinde dün yaşanan kazada tarım işçilerini taşıyan minibüsün tırla çarpışması sonucu, aralarında çocukların da bulunduğu 7 kişi hayatını kaybetmiş, 11 kişi de yaralanmıştı. Bugün kent genelinde, özellikle de şehirlerarası kara yollarındaki trafik denetimleri artırıldı. Denetimler; tarım işçisi taşıyan araçlar ile tarım araçları üzerinde yoğunlaştırılıyor.

Konya’da 7 kişinin can verdiği kaza sonrası denetimler artırıldı

Acı haberin adresi Konya’nın Yunak ilçesi oldu.

Ahmet Okal idaresindeki tarım işçilerini taşıyan minibüs,  Ufuk Demirtaş yönetimindeki 42 P 0171 dorse plakalı tırla çarpıştı.

Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada; sürücü Ahmet Okal, Fida, Mehmet, İbrahim, Medine ve Mehmet Okal ile Mehmet Kuş hayatını kaybetti.

Tır sürücüsü Demirtaş'ın da aralarında bulunduğu 11 yaralı, çeşitli hastanelere kaldırıldı.

YARALILARIN TEDAVİLERİ SÜRÜYOR 

Kazada yaralandıktan sonra Akşehir Devlet Hastanesine kaldırılan minibüstekilerden 4 aylık Nurcan bebek ile Hilal (11), Hülya (37), Merve (2) ve Derya Okal (1), tır sürücüsü sürücü Ufuk Demirtaş (36), yolcular Birsen (22) ile Zümra Demirtaş (1) ile ismi henüz öğrenilemeyen 3 kişi tedavileri devam ediyor.

BUGÜN TOPRAĞA VERİLMELERİ BEKLENİYOR

Kazada ölen 7 kişinin cenazesi ise, otopsilerin ardından toprağa verilmek üzere memleketleri Şanlıurfa'ya gönderildi. Cenazelerin bugün defnedilmesi bekleniyor.

DENETİMLER SIKLAŞTIRILDI

Türkiye’yi üzüntüye boğan kaza sonrası Konya genelindeki trafik denetimleri sıklaştırıldı. Özellikle şehirlerarası kara yollarında Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri bu denetimleri gerçekleştiriyor. Ekiplerin denetimleri tarım işçisi taşıyan araçlar ile tarım araçları üzerinde yoğunlaştırılıyor.  

 

Haber Dairesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.