Konya’da 9 kişinin yaralandığı silahlı kavganın 3 şüphelisi adliyeye sevk edildi: Bir gün önce de kavga etmişler!

Konya’daki Melike Hatun Çarşısında (Kadınlar Pazarı) dün yaşanan ve 4'ü yoldan geçen olmak üzere toplam 9 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin gözaltına alınan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi. Tarafların bir gün önce de kavga ettikleri belirlendi.

Konya’da 9 kişinin yaralandığı silahlı kavganın 3 şüphelisi adliyeye sevk edildi: Bir gün önce de kavga etmişler!

Olay, Cuma günü öğle saatlerinde merkez Karatay ilçesindeki Melike Hatun Çarşısında meydana gelmiş, husumetli olduğu öne sürülen iki grup arasında kavga çıkmış, taraflar, esnaf ve müşterilerin yoğun olarak bulunduğu bölgede birbirlerine silahlarla ateş açmıştı.

Kavgaya karışan Adem Ç. (32), Cumali K. (47), Hüseyin Ç. (57), Bayram B. (33) ve Nurdoğan B. (37) ile olay sırasında bölgeden geçen Emrullah T. (39), M.Ş. (16), İsmail Y. (22) ve Zeynep Y. yaralanmış, polis 2 tabanca ele geçirmişti.

Bu arada kavga anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansımıştı.

TEDAVİLERİ BİTİNCE GÖZALTINA ALINDILAR

Hastanedeki tedavileri tamamlanan şüphelilerden Hüseyin Ç. ve Nurdoğan B. ile olaydan yara almadan kurtulan Mehmet Ali Ç, gözaltına alındı.

Mehmet Ali Ç. ile Adem Ç. arasında olaydan bir gün önce tartışma çıktığı, Adem Ç'nin Mehmet Ali Ç'yi darbettiği, olay günü de iki tarafın konuşmak için bir araya geldiği, çıkan tartışma sonrasında da silahların çekildiği bildirildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Emniyetteki sorguları tamamlanan şüpheliler Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. 

 

 

 

KONYA’DA SİLAHLI KAVGADA YARALI SAYISI 9’A YÜKSELDİ: 4’Ü YOLDAN GEÇENLER

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.