Konya’da adına kampanya başlatılan cinayet zanlısı genç ile ilgili flaş karar!

Konya’da geçtiğimiz Çarşamba akşamı bir parkta yaşanan olayda, üniversite sınavına hazırlanan Kadir Ş, bir kadını darp eden kişiye engel olmak istemiş, çıkan kavgada Özgür D. hayatını kaybetmişti. Tutuklanarak cezaevine gönderilen Kadir Ş, cezaevinden alındı ve yenide olay yerine getirildi. Cinayet zanlısı genç, Cumhuriyet Savcısına olay günü neler yaşandığını, dakika dakika yerinde anlattı.

Konya’da adına kampanya başlatılan cinayet zanlısı genç ile ilgili flaş karar!

İddiaya göre; Konya’da üniversite sınavına hazırlanan 20 yaşındaki Kadir Ş, kütüphane çıkışı, bir parkta sevgilisiyle kavga eden Özgür D'ye (32) müdahale etmek istemiş, ancak Özgür D. bu kez gence saldırıp, boğazını sıkmış, Kadir Ş’nin kendisini kurtarmak için çıkardığı meyve bıçağı, yaşanan boğuşmada Özgür D’nin kalbine saplanmıştı. 

Özgür D. hayatını kaybederken, doktor olma hayali kuran genç, tutuklanmıştı. 

Baba Cengiz Ş, "Benim oğlum bir canı, bir insanı kurtarmaya çalışıyordu. Onun için kendini feda etti. Doktor olmak istiyordu ama başımıza böyle talihsiz bir olay geldi" demişti. 

#KadirİçinAdalet

Kadir Ş’nin tutuklanması sosyal medyada gündem olmuştu. ‘kadiricinadalet’ başlığıyla yüzbinlerce destek mesajı atılmıştı. 

CEZAEVİNDEN ALINIP, YENİDEN OLAY YERİNE GETİRİLDİ

İlk ifadesinde, kadının ağlama sesini duyunca dayanamadığını söylediği öğrenilen Kadir Ş, cezaevinden alınıp yeniden olayın yaşandığı merkez Selçuklu ilçesindeki Piri Reis Parkına getirildi. Kadir Ş, polisin geniş güvenlik önlemi altında, Cumhuriyet Savcısına dakika dakika olay günü neler yaşandığını anlattı.

Ayşe D’nin de bulunduğu ve olay günü nelerin yaşandığını anlattığı yer gösterme yaklaşık 4 saat sürdü. Kadir Ş. daha sonra cezaevine götürüldü.

Haber Dairesi

SEVGİLİSİ TARAFINDAN DÖVÜLEN KADINI KURTARMAK İSTERKEN KATİL OLMUŞ

KONYA’DA ÜNİVERSİTEYE HAZIRLANIRKEN KATİL OLAN GENCİN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI: ‘KADININ AĞLAMA SESİNE DAYANAMADIM’

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.