Konya’da asansör boşluğuna düşen üniversiteli Tuğçe'nin yaşam savaşı sürüyor

Konya’da aynı üniversitede görevli araştırma görevlisi Mustafa K'nin (31), kendisini itmesiyle asansör boşluğuna düşüp ağır yaralanan üniversite öğrencisi Tuğçe Ülkü Gürbüz'ün (22) tedavisi, yoğun bakım ünitesinde halen devam ediyor. Asansörün kapısının olay esnasında nasıl açıldığı sorusunun cevabını ise bilirkişi raporu verecek…

Necmettin Erbakan Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Tuğçe Ülkü Gürbüz, aynı üniversitenin Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde araştırma görevlisi olan arkadaşı Mustafa K. ile merkez Selçuklu ilçesi İhsaniye Mahallesi Kirmani sokaktaki bir binada tartışmış, bu sırada itelenen Gürbüz

asansör boşluğuna düşmüştü.

Tuğçe Ülkü Gürbüz, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık görevlileri tarafından düştüğü yerden çıkartılıp, Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

- HALA YOĞUN BAKIMDA

Yoğun Bakım Ünitesi'nde tutulan Tuğçe Ülkü Gürbüz’ün yaşam mücadelesi sürüyor. Beyninde kanama ve omurgalarına kırıklar oluşan genç kızın tedavisi halen devam ediyor.

- ASANSÖRÜN KAPISI NASIL AÇILDI?

Olayla ilgili tartışılması gereken bir konu da asansörün kapısının nasıl açıldığı… İlk incelemelere göre genç kızın çarpması sonucu aşrı esnemeden dolayı raylı sisteminden çıkması ve mekanizmasında kırıklar meydana gelmesinden dolayı kapı açıldı. Ancak polis bu yönde de çalışmalarını sürdürüyor. Asansörün soruşturma kapsamında bilirkişi tarafından inceleneceği öğrenildi. 

Olayın ardından gözaltına alınan Mustafa K, ifadesi sonrası sevk edildiği adliyede nöbetçi hakimlik tarafından tutuklanmıştı.  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.