Konya’da aynı saatte ikinci “yorgun mermi” yaralanması

Konya’da aynı saat içinde ikinci yorgun mermi yaralanması olayı yaşandı. Zafer Meydanında yürürken başına mermi isabet eden bir kişi yaralandı.

Konya’da aynı saatte ikinci “yorgun mermi” yaralanması

İlk olay saat 16.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesinde bulunan Kültürpark’taki otobüs duraklarında meydana gelmiş, Celalettin Duruşma duraklara geldiği sırada vücuduna, nereden ateşlendiği belli olmayan bir silahtan çıkan mermi isabet etmişti. Duruşma’yı yaralı halde görenler hemen polis ve sağlık ekiplerinden yardım istemiş, kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, Celalettin Duruşma’yı yaralı halde bulmuştu.

İlk müdahale sonrası ambulansla Konya Numune Hastanesine kaldırılan Duruşma’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis olay yerinde yaptığı incelemede yorgun tabir edilen mermi çekirdeği bulmuştu.

- AYNI SAAT İÇİNDE İKİNCİ OLAY!

Bu olaydan kısa süre sonra bu kez Zafer Meydanında benzer bir olay yaşandı. Başına yorgun mermi isabet eden İ.Y. yaralandı.

İhbarla olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Her iki olayın da aynı silahtan çıkan mermilerle yaşanmış olabileceği ihtimali üzerinde duran polis, soruşturmayı geniş çaplı olarak sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.