Konya’da baba ve 10 yaşındaki oğlunun öldürüldüğü olay aydınlatıldı: Şüpheli tutuklandı!

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde, bayram alışverişi yaptıktan sonra evlerine dönen baba ile oğlunun av tüfeğiyle öldürülmesi olayı aydınlatıldı. Gözaltına alınan ve bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklanan şüpheli; yoldan geçerken olayı gördüğünü söyleyip çocuğu hastaneye götürmek üzere yola çıkan Hasan A…

Konya’da baba ve 10 yaşındaki oğlunun öldürüldüğü olay aydınlatıldı: Şüpheli tutuklandı!

Olay, önceki gün akşam saatlerinde Kadınhanı ilçesi Söğütözü Mahallesi yakınlarında meydana gelmişti. 

Selçuklu ilçesine bağlı Tepekent Mahallesi'nde oturan 1'i kız 3 çocuk babası besicilik yapan Mevlüt Çakır, dişinin ağrıması üzerine oğlu İzzet Çakır'ı da yanına alıp plakasız motosikletiyle Kadınhanı ilçesine gitmiş, burada bayram alışverişi de yaptıktan sonra Tepekent Mahallesi'ne dönmek üzere yola çıkan Mevlüt Çakır'a, Söğütözü Mahallesi yakınlarında bir çeşmenin yanında kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından av tüfeğiyle ateş açılmış, başından yaralanan Mevlüt Çakır olay yerinde yaşamını yitirmiş, oğlu 10 yaşındaki İzzet Çakır ise vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanmıştı. 

Tepekent Mahallesi'nde oturan Hasan A, yaralı İzzet Çakır'ı hafif ticari aracına almış, ihbarla olay yerine doğru gelen sağlık ekiplerine teslim edilen küçük çocuk Meram Tıp Fakültesi Hastanesinde hayatını kaybetmişti. 

ŞÜPHELİ, YARALI ÇOCUĞU ARACINA ALAN KİŞİ ÇIKTI

Jandarma ekipleri olayla ilgili olarak yaralı çocuğu sağlık ekiplerine teslim eden Hasan A’nın ifadesine başvurdu.

İddiaya göre; önce yoldan geçerken olayı gördüğünü söyleyen Hasan A, ifadelerini çelişkili bulan jandarmaya suçunu itiraf etti. 

Aralarındaki husumet nedeniyle Mevlüt Çakır’ı öldürdüğünü, olay sırasında kendisine saldırdığı için çocuğu da yaraladığını söylediği öne sürülen Hasan A’nın, tüfeği bir kuyuya attıktan sonra yaralı çocuk için olay yerine döndüğünü belirttiği ileri sürüldü.

TUTUKLANDI

Konya İl Jandarma Komutanlığı ve Kadınhanı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin çalışmasıyla olay kısa sürede aydınlatılırken, işlemleri tamamlanan Hasan A, bugün Kadınhanı Adliyesine sevk edildi. Zanlı, “Nitelikli Kasten Öldürme” suçlamasıyla tutuklandı. 

GEÇEN YIL KALP AMELİYATI OLDUĞU ORTAYA ÇIKMIŞTI

Babasıyla birlikte öldürülen İzzet'in Çakır'ın geçen yıl geçen kalp deliği rahatsızlığı nedeniyle ameliyat olup hayata tutunduğu ortaya çıkmıştı.

 

KONYA'DA SİLAHLI SALDIRIDA ÖLDÜRÜLEN BABA VE OĞLUNUN SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.