Konya’da balkonda oturan üniversite öğrencisi maganda kurşunuyla ağır yaralandı

Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği birinci sınıf öğrencisi Esra Güven, ailesiyle balkonda otururken bir maganda kurşununun hedefi oldu. Ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan Güven yaşam savaşı verirken, üzücü haberi, genç kızın eğitim gördüğü fakültenin dekanı duyurdu.

Konya’da balkonda oturan üniversite öğrencisi maganda kurşunuyla ağır yaralandı

İddiaya göre; Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği birinci sınıf öğrencisi Esra Güven, merkez Meram İlçesi Ali Ulvi Kurucu Mahallesindeki evlerinin balkonunda ailesiyle otururken, nereden geldiği belli olmayan bir maganda kurşunu isabet etti.

Yaralanan genç kız, ailesinin ihbarıyla olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ağır yaralı üniversite öğrencisi yaşam savaşı verirken, üzücü haberi Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Necmi Uyanık duyurdu.

“Maganda kurşunları son bulmalı” diyen Uyanık, şunları kaydetti:

“Fakültemiz Turizm İşletmeciliği 1. sınıf öğrencisi Esra Güven, Ali Ulvi Kurucu Mahallesinde balkonunda ailesiyle birlikte otururken maalesef nereden geldiği belli olmayan maganda kurşunu ile ağır yaralanmıştır. Öğrencimiz, gencecik fidanımız şu anda yoğun bakımda hayatta kalma mücadelesi vermektedir. Kimsenin ama kimsenin bu cehalete bu eşkıyalığa hakkı yoktur. Öğrencimize Allah’tan acil şifalar dilerken, ailesine geçmiş olsun diyoruz. Öğrencimizi kısa sürede sağlıklı bir şekilde aramızda görmek en büyük temennimiz. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. İnşallah kısa sürede failleri bulunur ve gereği yapılır. Bu tür şehir eşkıyalığının ağır cezası olmalıdır ki yeni canlar yanmasın!”

 

Haber Dairesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.