Konya'da başkanlardan milli dayanışma kampanyasına destek

Konya'nın merkez ilçe belediye başkanları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koronavirüs ile mücadele kapsamında 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' diyerek başlattığı milli dayanışma kampanyasına birer aylık maaşlarını bağışlayarak destek verdi.

Konya'da başkanlardan milli dayanışma kampanyasına destek

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ''Millete Sesleniş'' konuşmasında 7 aylık maaşını bağışlayarak başlattığı ''BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM'' kampanyasına destek çığ gibi büyüyor. Konya'da da merkez ilçe belediye başkanları kampanyaya destek oldu.

BİRER AYLIK MAAŞLARI İLE DESTEK OLDULAR

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca "Biz, tek nefes olmak için hazır bekleyen bir milletiz. Koronavirüs salgını nedeniyle yaşadığımız bu zor süreçten olumsuz etkilenen vatandaşlarımıza katkı sunmak amacıyla bu ayki maaşımı bağışlıyorum. Devletimiz ve milletimiz var olsun" dedi. 

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş da sosyal medya hesaplarından "Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olmak adına, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın #BizBizeYeterizTürkiyem diyerek başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası’na 1 aylık maaşımı bağışlayarak şahsım adına destek oluyorum. Allah’ın izniyle biz bize yeteriz" paylaşımında bulundu.

Kampanyaya Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da bir aylık maaşı ile destek verdi. Başkan Pekyatırmacı "Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla başlatılan 'Milli Dayanışma Kampanyası'na şahsım adına 1 aylık maaşımla destek oluyorum. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi daim etsin" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.