Konya'da dini nikahlı eşini öldürdüğü iddiasıyla yakalanan şüpheli: ''Herkes hak ettiğini buldu''

Konya'da dini nikahlı eşi Nargül Ünver'i (47) pompalı tüfekle ateş ederek öldürdüğü iddiasıyla yakalanan ve bir süre önce cezaevinden tahliye olduğu belirlenen Ahmet Ü. (36), yapılan sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli adliyeye götürülürken ''Herkes hak ettiğini buldu'' dedi.

Konya'da dini nikahlı eşini öldürdüğü iddiasıyla yakalanan şüpheli: ''Herkes hak ettiğini buldu''

Olay, dün saat 20.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Yeni Bahçe Mahallesi 17194 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre Ahmet Ü, 2 gün önce dini nikahlı eşi Nargül Ünver ile tartışıp, evden ayrıldı. Dün akşam saatlerinde yeniden evin önüne gelen şüpheli, Ünver ile telefonunun sürekli meşgul olduğunu bahane ederek tartışmaya başladı. Kavgaya dönüşen olayda Ahmet Ü, motosikletindeki pompalı tüfeği alarak Nargül Ünver'e ateş açtı. Başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Ünver, yerde hareketsiz kaldı. Silah seslerini duyup sokağa çıkan Ünver'in yakınları, kadını kanlar içerisinde buldu. Bu sırada Ahmet Ünal da havaya ateş açarak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Nargül Ünver'in hayatını kaybettiği belirlendi.

44 SUÇ KAYDI ÇIKTI

Olaydan sonra çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kaçan Ahmet Ü'nın olay yerine yaklaşık 3 kilometre uzaklıktaki halasının evinde olduğunu tespit etti. Evin etrafını saran polis, çığlıklar gelmesi üzerine baskın yaparak, suç aletiyle birlikte zanlıyı gözaltına aldı. Ahmet Ü'nün 'gasp, yaralama, tehdit, hırsızlık ve uyuşturucu satıcılığı' gibi suçlar başta olmak üzere 44 suç kaydının olduğu belirlendi. 

Nargül Ünver'in ev ve büyükbaş hayvanlarına el koyduğunu öne süren şüpheli, ''Nargül, evime ve büyükbaş hayvanlarıma el koymuştu. Bu yüzden tartışıp, evden ayrılmıştım. Olay günü de alkol alıp, konuşmak için tekrar eve geldim. Tartışınca tüfekle ateş ettim'' dedi. 

Adliyeye sevk edilen şüpheli, basın mensuplarına dönüp kameralara ''Herkes hak ettiğini buldu'' dedi. 

Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.