Konya’da direksiyon başında kalp krizi geçiren Hasan Gümüş’ün son anları

Direksiyon başında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Konya Büyükşehir Belediyesi eski İmar Dairesi Başkanı Hasan Gümüş’ün son anlarının şehir kameralarına yansıdığı ortaya çıktı. O görüntülerde, bir sürücünün, Gümüş’ün fenalaştığını fark edip aracın önüne geçtiği ve kendisine çarpıp durmasını sağladığı görülüyor. İşte o acı anlar!

Olay, dün öğle saatlerinde yaşanmış, 42 AFM 35 plakalı aracıyla Meram Yeni Yol Caddesinde seyreden Hasan Gümüş, aniden fenalaşmış, kalp krizi geçiren Gümüş’ün kullandığı otomobil, önündeki bir araca hafif şekilde çarpmıştı.

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı Gümüş, ambulansla hastaneye kaldırılmış, Hasan Gümüş, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

ACI ANLAR KAMERADA

Gümüş’ün hayatını kaybettiği anların, şehir kameralarınca saniye saniye görüntülendiği ortaya çıktı.

Görüntülerde, Meram Yeni Yol Caddesinde seyreden Hasan Gümüş’ün sol şeritte yavaşladığını fark eden bir sürücünün aracıyla Gümüş’ün önüne geçmesi, ışıklı kavşakta kendisine çarpmasını sağlayıp durdurması, araç durdurulduktan sonra çevreden yardıma koşanların olduğu görülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.