Konya’da Dünya Engelliler Günü programı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle, görme engelliler, düzenlenen kaynaşma programında bir araya geldi. Tüm engellilerin Dünya engelliler gününü tebrik eden Altınokta Körler Derneği Konya Şube Başkanı Mehmet Ali Şahin, “Asıl engel; görmemek, duymamak değil, yüreklerin kilitlenmesidir” dedi.

Konya’da Dünya Engelliler Günü programı

Altınokta Körler Derneği Konya Şubesi binasında bir araya gelen görme engelliler, düzenledikleri kaynaşma programında doyasıya eğlendiler.

Dernek üyesi olan görme engelli yerel saz sanatçılarının söylediği birbirinden güzel parçalarla programa katılan engellilerin yüzünden tebessüm eksik olmadı. 3 Aralık Dünya Engelliler gününün tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de önem arz ettiğini dile getiren Altınokta Körler Derneği Konya Şube Başkanı Mehmet Ali Şahin, bugünün önemine binaen görme engelli üyeleri bir araya getirerek kaynaşma programı düzenlediklerini söyledi.

Dernek olarak tüm engellileri aynı çatı altında toplayıp her zaman yanlarında olmayı amaçladıklarını ifade eden Şahin, “Toplumumuzun engellilere karşı duyarlı olmasını istiyoruz” diyerek tüm engellilerin 3 Aralık Dünya Engelliler gününü tebrik etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.