Konya’da ekipleri alarma geçiren olay! Annesini yaralayıp kendini eve kilitledi

Konya'da madde bağımlısı olduğu iddia edilen bir kişi, tartıştığı annesinin kolunu kestikten sonra kendini eve kilitledi. Polisleri bir saat uğraştıran şüpheli, evden çıktığı sırada yakınlarına saldırmak isteyince elleri kelepçelenerek gözaltına alındı.

Konya’da ekipleri alarma geçiren olay! Annesini yaralayıp kendini eve kilitledi

Olay, merkez Karatay ilçesi Nakipoğlu Mahallesi Şehit Fahri Sokak üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre; madde bağımlısı olan K.D, annesi İ.D’nin evine giderek tartışmaya başladı. Tartışma sırasında K.D, evde bulduğu bıçak ile annesini kolundan yaraladı. Mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polisin geldiği gören K.D, kendisini annesinin oturduğu bodrum kattaki eve kilitledi. Kolundan yaralanan anne İ.D. ise sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından Konya Numune Hastanesine kaldırıldı. Tedavisi yapılan ve taburcu edilen İ.D, yeniden evine döndü.

- EKİPLERİ BİR SAAT UĞRAŞTIRDI

Polis ekiplerinin çabasına rağmen evden çıkmayı kabul etmeyen K.D'nin akrabaları da olay yerine geldi. Buradaki kalabalığı zorlukla dağıtan polis, K.D'yi yaklaşık bir saatlik çabanın ardından ikna ederek evden çıkarttı. Bu sırada olay yerinde bulunan yakınlarına saldırmak isteyen K.D, polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Elleri kelepçelenen K.D, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.