Konya’da eski eşini bıçaklayan koca: 'Oğlumun 'baba yapma' dediğini hatırlıyorum'

Konya’nın Akşehir ilçesinde boşandığı halde aynı evde yaşamaya devam ettiği Burcu T'yi (26), 3 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladığı iddiasıyla tutuklanan Hakan Ş'nin (34) polisteki ifadesinde, ''Eski eşimin evliyken ve boşandıktan sonra beni aldatmasına inanamadım. Bir anda kendimden geçmişim. Oğlumun 'baba yapma' dediğini hatırlıyorum. Kendime geldiğimde 112'yi aradım’’ dedi.

Konya’da eski eşini bıçaklayan koca: 'Oğlumun 'baba yapma' dediğini hatırlıyorum'

Olay, geçen pazar günü, İstasyon Mahallesi 30450 Sokak'ta bulunan apartmanda meydana gelmişti.

İddiaya göre; Hakan Ş, boşanmalarına rağmen aynı evi paylaştığı Burcu T. ile kendisini aldattığı gerekçesiyle tartışmaya başladı.

Tartışma sürerken Burcu T, alt katta yaşayan babasının evine gitti.

Eski eşinin peşinden giden Hakan Ş, Burcu T.'yi 3 yerinden bıçaklayarak, ağır yaraladı.

'BENİ ESKİ EŞİM BIÇAKLADI' DEDİ

İhbar üzerine eve gelen polis ekipleri, Hakan Ş'yi gözaltına aldı. Bilinci açık olan Burcu T. de polise, ''Beni boşandığım eski eşim bıçakladı'' dedi.

Ambulansla önce Akşehir Devlet Hastanesi'ne götürülen ardından Konya'ya sevk edilen Burcu T, hayati tehlikeyi atlatamadı. Hakan Ş. ise sevk edildiği adliyede tutuklandı.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Hakan Ş, poliste verdiği ifadesinde, aynı zamanda dayısının kızı olan Burcu T. ile 2010 yılında evlendiklerini, 6 ve 8 yaşlarında iki çocukları olduğunu, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 1 yıl önce ayrıldıklarını anlattı. Şüpheli ifadesinde, "Boşanmamıza rağmen eşim ve çocuklarımla birlikte aynı evde kalmaya devam ediyorduk. Ben evliyken eşimin beni aldattığını öğrendim. Ben boşanmamıza rağmen çocuklarımın annesi olduğu için kendisi ile uygun bir dille konuşarak neden böyle bir şey yaptığını sordum. O da bana şeytana uyduğunu, bir daha olmayacağını söyledi" dedi.

"TELEFONUNDA MESAJLARI GÖRDÜM"

Olay günü Burcu T.'nin telefonunda başkalarıyla olan mesajlarını ve fotoğraflarını gördüğünü ileri süren Hakan Ş, "Burcu çalıştığı işten ayrıldı. Bir gece önce Burcu, 'Tek başıma bir hayat kurmak istiyorum’ dedi. Ben de ona gerekenleri söyledim ama beni dinlemedi. Sabah uyandığımda Burcu'nun telefonuna baktım, başkalarıyla mesajlarını ve resimlerini gördüm. Kahvaltıda eski kayınvalidem ve çocuklar da vardı. Burcu ile yine başkalarıyla görüşmesinde dolayı tartışmaya başladık. Kahvaltıdan sonra çocuklar dedelerine indi. Burcu da gitmek isteyince, tartışarak evden çıkıp, birinci kattaki babasının evine gittik. Tartışırken bir anda kendimden geçmişim. Bir ara oğlumun 'Baba yapma' dediğini hatırlıyorum. Kendime geldiğimde eski eşimin yaralandığını görerek, hemen 112'yi aradım. 112 görevlileri gelinceye kadar bir sıkıntı olabilir diye bekledim. Eski eşimin evliyken ve boşandıktan sonra beni aldatmasına inanamadım. Eski eşimi bıçakladığımı tam olarak hatırlamıyorum" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.