Konya’da eski eşinin birlikte yaşadığı kadını öldüren kadından, dikkat çeken paylaşım!

Konya’nın Seydişehir ilçesinde boşandığı eşinin birlikte yaşadığı ileri sürülen Aynur Süngülü'yü tabanca ile vurarak öldüren Özlem G'yi yakalama çalışmaları sürüyor. Özlem G'nin, olaydan önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, eski eşinin ayakkabısının üzerine ayağıyla basarak, "Sana da sıra gelecek" diye yazdığı görüldü.

Konya’da eski eşinin birlikte yaşadığı kadını öldüren kadından, dikkat çeken paylaşım!

Olay, Seydişehir ilçesine bağlı Hacıseyitali Mahallesi 153065 Sokak'taki bir apartmanda meydana geldi.

İddiaya göre; Özlem G, İstanbul’dan boşandığı eşi Tufan K'nin birlikte yaşadığı Aynur Süngülü'nün evine geldi. Özlem G'ye kapıyı Süngülü'nün kızı açtı. Eve giren Özlem G, tartışma sonrası yanında getirdiği tabanca ile Süngülü'ye ateş ederek kaçtı. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yapılan müdahale sonrası Aynur Süngülü'nün öldüğünü tespit etti. Süngülü'nün cenazesi olay yeri incelemelerinin ardından otopsi işlemleri için morga kaldırıldı.

TAKSİYLE OTOGARA GİTTİ!

Özlem G, bir taksiye binerek olay yerinden ayrıldı. Polis, yaptığı çalışmada Özlem G'nin Konya istikametine gittiğini tespit etti. Polis, zanlının Konya Otogarı'na geldiğini belirleyerek, taksiciye ulaştı. Taksici ifadesinde, kadının aracına bindikten sonra otogara gitmek istediğini ve konuşmadığını söyledi. Özlem G'yi yakalamak için çalışmaların sürdüğü bildirildi. 

'SANA DA SIRA GELECEK' PAYLAŞIMI

Özlem G'nin cinayetten hemen önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, eşinin ayakkabısının üzerine ayağıyla basarak, 'Sana da sıra gelecek' notunu düştüğü görüldü. Özlem G’nin, bu paylaşımdan hemen sonra ise, 'Ben bir tek seni sevdim. Kızlarına bak dedim. Canlarım sizleri çok seviyorum' notunu paylaştığı belirlendi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.