Konya'da eşsiz spor keyfinin adresi!

Birçok özelliği ile şehirde ilk ve tek olma özelliği taşıyan Meram Belediyesi Aşkan Muhammet Yürükuslu spor tesisi, eşsiz ve keyifli spor imkanlarıyla Konya’nın gözdesi oldu. Tesis  tenis kortları, okçuluk alanı, fitness merkezi, spinning stüdyosu, trambolin stüdyosu, masa tenisi ve jimnastik sahalarının yanı sıra step, aerobik, zumba ve platese kadar geniş bir yelpazede spor yapmak isteyenler için cazip fırsatlar sunuyor. 

Konya'da eşsiz spor keyfinin adresi!

Meram Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Aşkan Muhammet Yürükuslu Spor Kompleksi, sporseverlere eşsiz ve keyifli bir ortamda spor yapma imkanı sunuyor. Birçok yönüyle Konya’da tek olma özelliği taşıyan tesis huzurlu bir ortamda spor yapmak, yenilenmek ve günün yorgunluğunu atmak isteyenler için fırsatlar sunuyor. 

TESİS SADECE SPOR KOMPLEKSİ DEĞİL, AYNI ZAMANDA BİR YAŞAM MERKEZİ

Güzel bir ortamda spor yapmak arayışında olanlar için en güzel tercihlerden biri olan Aşkan Muhammet Yürükuslu Spor Kompleksi, yaklaşık 4 bin m²’lik bir alanda ikisi kapalı, biri açık olmak üzere toplam 3 adet tenis kortu, 7 kulvarlı okçuluk alanı, jimnastik sahası ve fitness merkezi, spinning stüdyosu, trambolin stüdyosu, masa tenisi, step, aerobik, zumba ve plates alanları ve kafetaryasıyla spor yapmak isteyenler için bulunmaz bir ortam. Ulaşım kolaylığı ve rahatlığıyla da Konya’nın gözdesi olan tesis, her yaştan sporseverin ihtiyacı olan birçok özelliği bünyesinde barındırıyor.

Vatandaşların, günün yorgunluğunu da rahatlıkla üzerlerinden atabilecekleri kompleks aynı zamanda bir yaşam merkezi. 

AŞKAN MUHAMMET YÜRÜKUSLU SPOR KOMPLEKSİ, SPORSEVERLERİ BEKLİYOR! 

Komplekste vatandaşlar, alanlarında uzman eğitmenler eşliğinde ve son teknoloji malzemeler yardımı ile spor yapılabiliyor. Ata sporumuz okçuluk ve tenis gibi dallarda da eğitimlerin verildiği spor merkezi, sporseverler için unutulmaz deneyimler sunuyor. Günlük sporu ve sporcu antremanlarını büyük bir motivasyonla yapabilme imkanı sunan Aşkan Muhammet Yürükuslu Spor Kompleksi, bu eşsiz ve keyifli deneyimi yaşamak isteyen tüm vatandaşları Aşkan Mahallesi Güneyyaka Sk. No:25 Meram adresine bekliyor.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.