Konya'da fabrikada büyük yangın!

Son dakika haberi: Konya'nın Karatay İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Konsan Sanayi Sitesindeki bir kauçuk ve sünger üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. Toplam 30 itfaiye ekibiyle müdahale edilen yangın yaklaşık 1 saatlik bir çalışmanın ardından kontrol altına alınarak söndürüldü.

Konya'nın Karatay İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Konsan Sanayi Sitesi 10728. sokaktaki kauçuk ve sünger üretimi yapan bir fabrikada akşam saatlerinde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

30 İTFAİYE EKİBİ MÜDAHALE ETTİ

Alevlere müdahale eden ekipler yangını kontrol altına alabilmek için büyük çaba gösterdi.

Yangın söndürme çalışmaları devam ederken olay yerinden canlı yayın yapan Haber Dairesi'ne açıklamalarda bulunan Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Cevdet İşbitirci, bölgede 30 itfaiye ekibinin görev yaptığını belirtti.

BAŞKAN KILCA ÇALIŞMALARI TAKİP ETTİ

Olay yerine gelen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da yangın söndürme çalışmalarını takip etti. Yangın nedeniyle çatıda bir çökme yaşandığını belirten Kılca, ölen ya da yaralananın olmadığını belirtti. Kılca, yangının söndürüldüğü bilgisini de olay yerinde yaptığı açıklamada verdi. 

Kılca "Büyükşehir Belediyesi ile itfaiye ekiplerimiz olaya anında müdahale etti. Yine ilçe belediyelerimize ait çok sayıda arazöz ve tankerler de olay yerine geldi. Şu anda herhangi bir can kaybımız yok. Bir çatı çökmesi durumu söz konusu oldu. Allah'a şükür orada da bir can kaybımız yok. İçeride herhangi bir işçimizin bulunmaması da bizi sevindirdi. Çalışmalar neticesinde ise yangının çıkış nedeni belirlenecek." dedi.

Öte yandan fabrikada kimsenin bulunmadığı belirtildi.

Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.