Konya’da hastane güvenlik görevlisine belediye otobüsünde bıçaklı saldırı! Durumu ağır

Konya’daki bir hastanede özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Süleyman Ayçiçek (40), nöbet çıkışı belediye otobüsüyle evine giderken, yanına gelen bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. 'Sen Meram Eğitim ve Araştırma hastanesinde güvenlik görevlisi misin?' diye soran saldırgan, Ayçiçek’i ağır yaralayıp kaçtı.

Konya’da hastane güvenlik görevlisine belediye otobüsünde bıçaklı saldırı! Durumu ağır

Olay, merkez Meram ilçesi Karaman Caddesi üzerinde yaşandı.

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde güvenlik görevlisi olarak görev yapan Süleyman Ayçiçek, nöbet çıkışı evine gitmek için belediye otobüsüne bindi.

“SEN GÜVENLİK GÖREVLİSİ MİSİN? DİYE SORUP SALDIRDI

İddiaya göre; otobüste Ayçiçek'in yanına gelen bir kişi, Ayçiçek'e 'Sen Meram Eğitim ve Araştırma hastanesinde güvenlik görevlisi misin?' diye sordu. Evet yanıtını alan saldırgan, yanındaki bıçakla Ayçiçek'i ensesinden ve vücudunun diğer yerlerinden bıçaklayıp kaçtı.

GÖREV YAPTIĞI HASTANEYE KALDIRILDI

Ayçiçek'e ilk müdahaleyi otobüsteki yolcular yaptı. Daha sonra sağlık ekipleri geldi ve Ayçiçek ambulansla görev yaptığı Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Süleyman Ayçiçek'in ameliyata alındığı öğrenildi.

“AĞABEY KAPIYI AÇ, BEN BIÇAKLANDIM”

Olayı anlatan otobüs şoförü Rafet Yıkılmaz, “İki kişi birbirlerine girişti. Ne olduğunu anlamadım. İçlerinden birisi ağabey ben bıçaklandım, kapıyı aç dedi. Kapıyı açtım adam kanlar içerisinde yere yığıldı. Ensesinde ve kalçasında bıçak darbeleri vardı. Sen güvenlik görevli misin? diye sormuş. O da evet deyince bıçaklamış. Aramızda herhangi bir şey yoktu dedi. Adamı daha önce tanımadığını söyledi." diye konuştu.

POLİS ŞÜPHELİYİ ARIYOR

Olay yerinde ayrıntılı inceleme yapan polis ekipleri, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.