Konya’da hastanede çalışan eşini öldüren koca: ‘O beni sırtımdan vurdu, ben de onu başından’

Konya’da boşanma aşamasında olduğu 30 yaşındaki eşini çalıştığı özel hastanede başından vurarak öldüren güvenlik görevlisi Bayram Ş’nin (37), polisteki sorgusunda susma hakkını kullandığı belirtildi. Şüphelinin olay yerindeki ilk beyanında ise, "O beni sırtımdan vurdu, ben de onu başından vurdum" dediği iddia edildi.

Konya’da hastanede çalışan eşini öldüren koca: ‘O beni sırtımdan vurdu, ben de onu başından’

Olay, dün saat 10.30 sıralarında Selçuklu ilçesi Yenişehir Mahallesi Hastane Caddesi'nde meydana gelmişti.

İddiaya göre; huzurevinde silahsız güvenlik görevlisi olarak çalışan Bayram Ş, kendisine boşanma davası açan ve 20 gün önce, bir aylık koruma kararı aldıran eşi Münevver Ş'nin muhasebe bölümünde çalıştığı özel hastaneye gelmiş, eşinin ikinci kattaki odasına girmiş, yanındaki babasına ait ruhsatlı tabancayı çekip 2 çocuğunun annesinin başına ateş etmişti.

Kanlar içinde yere yığılan Münevver Ş, hemen acil servise alınmış, ancak doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamamıştı.

Olay yeri yakınında bulunan ve silah sesi üzerine koşarak hastaneye gelen trafik polisleri, kaçmaya çalışan Bayram Ş'yi yakalamıştı

'EŞİM BANA EZİYET ETTİ'

Şüpheli, sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü.

Polis ekipleri, 17 Şubat gecesi eşinden şiddet gördüğünü ileri süren Münevver Ş'nin olaydan sonra ailesinin yanına gittiğini, Bayram Ş'nin de aynı gece eşinin peşinden gidip kayınbiraderleri ile kavga ettiğini tespit etti.

Eşinin erkek kardeşlerinin şikayetçi olduğu Bayram Ş. hakkında 'silahlı tehdit' suçundan işlem yapıldığı belirlendi.

Münevver Ş. ise polise verdiği ifadesinde, "Eşim beni darbetti. Ben de ailemin yanına geldim. Bana eziyet ediyordu" dediği öğrenildi.

Bu olayın ardından Münevver Ş'nin koruma kararı aldırdığı belirlendi.

'ANLAŞMALI BOŞANMA DİLEKÇESİNİ İMZALAMAMIŞ'

İddiaya göre, Münevver Ş, aralarında şiddet geçimsizlik olduğu gerekçesiyle eşinden ayrılmak istedi. Bunun üzerine çift arasında anlaşmalı boşanma dilekçesi hazırlandı. Geçen Perşembe günü Münevver Ş, eşini arayarak dilekçeyi imzalamaya gelmesini istedi. Ancak Bayram Ş’nin boşanmadan vazgeçerek dilekçeyi imzalamaya gitmediği öğrenildi. 

 

'SUSMA HAKKINI KULLANDI'

Bayram Ş’nin emniyette susma hakkını kullandığı belirtildi.

Şüphelinin yakalandıktan sonraki ilk beyanında ise "O beni sırtımdan vurdu, ben de onu başından vurdum" dediği iddia edildi.

İşlemleri tamamlanan Bayram Ş'nin bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.