Konya’da hırsızlık şüphelisi 3 kadın yakalandı

Konya’da zillerine bastıkları evlerin boş olduğunu tespit ettikten sonra kilitli olmayan kapıları aparatla açarak hırsızlık yaptığı iddia edilen 3 kadın, polis ekipleri tarafından yakalandı.

Konya’da hırsızlık şüphelisi 3 kadın yakalandı

Hırsızlık olayları, merkez Selçuklu ilçesinde farklı mahallelerde yaşandı. Vatandaşların farklı adreslerden hırsızlık olayı ihbarı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Polisin yaptığı çalışmalarda hırsızların binalara girerek dairelerin zillerine basıp, “Kiralık ev var mı?” bahanesiyle evlerin boş olup olmadığını kontrol ettiği, sonrasında kapıları kilitli olmayan ve kimsenin bulunmadığı dairelere aparatla kapıyı açarak girdikleri ortaya çıktı.

Hırsızlık şüphelisi 3 kadının evlerden para ve ziynet eşyası çaldıkları belirlendi. Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, vatandaşlardan alınan eşkal ve ifadeler doğrultusunda şüphelilerin kullandığı aracı tespit ederek, seyir halinde iken durdurdu.

Gözaltına alınan ve farklı suçlardan 13 kaydı olan 3 çocuk annesi Nazan G, Z.E. ve Z.E’nin üzerinden bin 500 lira para ve bir miktar ziynet eşyası çıktı. Gözaltına alınan şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. İşlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen 3 kadın, serbest bırakıldı.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.