Konya'da hırsızlık şüphelisi habercilere böyle tepki gösterdi: 'Cinayet mi işledik'

Konya’da evlerden televizyon, para ve ziynet eşyası hırsızlığının şüphelileri Asayiş Şube Müdürlüğünde kurulan özel ekip tarafından yakalandı. Gözaltına alınan Şüphelilerden biri gazetecilere “Cinayet mi işledik? Ne fotoğraf çekiyorsunuz, canımı sıkmayın” diyerek tepki gösterdi.

Konya'da hırsızlık şüphelisi habercilere böyle tepki gösterdi: 'Cinayet mi işledik'

Hırsızlık olayları, merkez Selçuklu ilçesinin farklı mahallelerindeki 9 ayrı evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, son 3 ay içerisinde evlerden televizyon, para ve ziynet eşyalarının çalınması olaylarının şüphelilerini yakalamak için Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği tarafından özel ekip kuruldu. Hırsızlık olayların yaşandığı adreslerin çevresindeki 50 farklı güvenlik kamerası incelemeye alındı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından olaya karışan şüphelilerin emniyette 13 ayrı suç kaydı bulunan Savaş A. (30), 4 suç kaydı olan Mehmet B. (25) ve 1 kaydı olan Mustafa K. (27) olduğu belirlendi.

Şüpheliler operasyonla gözaltına alındı

Şüphelilerin Selçuklu ilçesinde kaldıkları adrese baskın yapan polis, Savaş A., Mehmet B. ve Mustafa K’yı gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen şüphelilerden Savaş A. kendilerini görüntüleyen gazetecilere, “Cinayet mi işledik? Ne fotoğraf çekiyorsunuz, canımı sıkmayın” diyerek tepki gösterdi. Şüpheliler işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.