Konya'da ilahi okumuştu! ABD'li ünlü vokalistten 'Ayasofya' açıklaması

İki yıl önce Müslüman olan ABD'li dünyaca ünlü vokalist Della Miles, Ayasofya Camisi'nin 86 yıl sonra ibadete açılmasının Müslüman alemi için önemli olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Konya'da ilahi okumuştu! ABD'li ünlü vokalistten 'Ayasofya' açıklaması

Michael Jackson ve Whitney Houston ile yıllarca aynı sahneyi paylaşan ABD'li dünyaca ünlü usta soul rock sanatçısı Della Miles, sahne almak için geldiği İzmir'in Çeşme ilçesindeki Ilıca Halk Plajı'nda yürüyüş yaptı. Plajda büyük ilgi ile karşılaşan Miles, hayranlarını kırmayıp bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Türkiye'deki ilk konserini 2004 yılında verdiğini belirten Miles "Türkiye ile beni Çeşme tanıştırdı. Burada çok güzel insanlar tanıdım" dedi.

'AYASOFYA'NIN İBADETE AÇILMASI HARİKA BİR ŞEY'

Türkiye aşığı olduğunu her fırsatta dile getiren ve 2 yıl önce Müslüman olan, geçen Eylül ayında da Konya'daki Şeb-i Arus törenlerinde ilahi okuyan Della Milas, Ayasofya Camisi'nin ibadete açılmasıyla ilgili de değerlendirmede bulundu. Zorlu bir mücadeleden sonra, 86 yıl sonra Ayasofya'nın ibadete açılmasında emeği geçenleri kutladığını belirterek ünlü sanatçı "İbadete açılmasını ardından Ayasofya'da cuma namazı kılındı. Cuma günü Müslümanlar için önemli. Ayasofya'nın ibadete açılması harika bir şey" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.