Konya’da ilçe belediyelerinden semt pazarları ile ilgili yeni karar

Konya kent merkezi ile bazı ilçelerde sokağa çıkma yasağı nedeniyle bugün ve yarın kurulamayan semt pazarları, Pazartesi günü kurulacak. İşte ayrıntılar.

Konya’da ilçe belediyelerinden semt pazarları ile ilgili yeni karar

İlk açıklama Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’tan geldi. Kavuş, “Cumartesi günü kurulan Yaylapınar pazarımız ile Pazar günü kurulan TOKİ ve Muhacir pazarlarımız, sokağa çıkma yasağı nedeniyle 13 Nisan Pazartesi günü aynı yerlerinde hizmet verecektir. Pazartesi günü açık olan Semt pazarlarımız da aynı yerlerinde hemşehrilerimize hizmet verecektir.” dedi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da, sokağa çıkma yasağı nedeniyle hafta sonu açılamayan Sedirler, Selim Sultan, Erler, Başak ve İstiklâl Pazar marketlerinin 13 Nisan Pazartesi günü aynı yerlerinde hizmet vereceğini kaydetti.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ise açıklamasında şunları kaydetti:

“Sokağa çıkma yasağından dolayı bu hafta sonu kapalı olan Sancak ve Dumlupınar Semt Pazarları ile Aşağı Bosna ve Akşemsettin Kapalı Pazar Yerleri, 13 Nisan Pazartesi günü açık olacaktır. Pazarcı esnafımız sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyarak tezgahlarını açabilirler.”

Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz da, Cumartesi sokağa çıkma yasağından dolayı kurulamayan Açık Sebze Pazarının, 13 Nisan Pazartesi günü aynı yer olan Kumbetli Camii yanındaki 73432. Sokakta kurulacağını kaydetti.

 

Haber Dairesi

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.