Konya'da 'Karatay Hep Birlikte' etkinliği

Konya 2023 Hedefine El Ele Projesi kapsamında Karatay ilçesindeki 7 bağımız anaokulu ve 48 ilkokul ve ortaokul bünyesindeki ana sınıfı öğrencilerine yönelik “Karatay Hep Birlikte" etkinliği gerçekleştirildi.

Konya'da 'Karatay Hep Birlikte' etkinliği

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca etkinrlikte yaptığı konuşmada, belediye olarak bu projenin ortağı olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Belediye olarak yeni okullar yaptırdıklarını ve var olan okullara da destek vermeye gayret gösterdiklerini ifade eden Kılca, yaz döneminde hayata geçirdikleri eğitim, kültür ve spor faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Kılca, etkinliğe emek ve destek veren herkese teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük de konuşmasında okul öncesi dönemini, öğrenmenin en yoğun olduğu, temel alışkanlıkların ve zihinsel yeteneklerin en hızlı şekilde geliştiği ve biçimlendiği dönem olarak niteledi. Bu dönemdeki öğrenilenlerin, taşın üzerine yazı yazar gibi kalıcı olduğunu da ifade eden Büyük, Konya 2023 Hedefine El Ele Projesinin amaçlarından da bahsederek, bu kapsamda düzenlenen Karatay Hep Birlikte etkinliğini düzenleyenlere, emek ve destek verenlere teşekkür etti.

Karatay Kaymakamı Abdullah Selim Parlar da Konya 2023 Hedefine El Ele Projesinin İl Milli Eğitim Müdürlüğünün bir çatı projesi olduğunu söyleyerek, bu doğrultuda gerçekleştirilen Karatay Hep Birlikte programının önemine dikkat çekti. Parlar, Karatay’daki ana okullarında ve ana sınıflarında çok önemli ve faydalı çalışmaların ortaya çıkarıldığını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Karatay Belediyesi Fetihkent Anaokulu öğrencileri tarafından gerçekleştirilen Nasrettin Hoca gösterisi ve Karatay Yaşar Doğu Anaokulu öğrencileri tarafından gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekâtına Destek gösterisinin ardından protokol mensupları öğrenciler tarafından oluşturulan atölyeleri gezdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.