Konya’da kazada yaralanan belediye çalışanı kurtarılamadı

Konya’da 6 gün önce bir evin duvarına çarpan otomobilin sürücüsü ağır yaralanmıştı. Çumra Belediyesi çalışanı olduğu öğrenilen Mustafa Çakmak, tedavi gördüğü hastanede bugün hayatını kaybetti.

Konya’da kazada yaralanan belediye çalışanı kurtarılamadı

Kaza 20 Şubat’ta Çumra ilçesi Okçu Mahallesinde meydana gelmişti.  

Mustafa Çakmak yönetimindeki otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki bir evin duvarına çarpmış, Çakmak, hurda yığını haline gelen aracın içinde sıkışmıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerince kurtarılan Çakmak, hastaneye kaldırılmıştı.

KURTARILAMADI

Mustafa Çakmak, tedavi gördüğü hastanede bu sabah hayatını kaybetti. Çakmak’ın Çumra Belediyesi çalışanı olduğu öğrenilirken, Belediye Başkanı Halit Oflaz da sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayınladı.

Oflaz, “Ailemizin kıymetli evladı, mesai arkadaşımız Mustafa Çakmak kardeşimiz, 20 Şubat Perşembe günü saat geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanmış ve o günden beri yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır. Mesai arkadaşımızın vefatının derin üzüntüsünü içerisindeyiz.  Merhum Mustafa Çakmak’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyorum.” dedi.

Haber Dairesi

KONYA’DA DUVARA ÇARPAN OTOMOBİL BU HALE GELDİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.