Konya’da koronavirüs önlemleri! Çumra Belediyesi seferber oldu

Çumra Belediyesi ilçe genelinde koronavirüse karşı ilaçlama ve temizlik çalışması başlattı. Belediye ekipleri günlerdir dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarıyla virüs ve salgın hastalıklara karşı seferber oldu.

Konya’da koronavirüs önlemleri! Çumra Belediyesi seferber oldu

Çumra Belediyesi ekipleri, halk sağlığını koruma adına ilçe genelinde koronavirüse karşı geniş kapsamlı örnek bir çalışma sergiliyor.  Belediye ekipleri gece gündüz demeden sürdüğü dezenfekte ve ilaçlama çalışmaları ile koronavirüse geçit vermedi.

Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz’ın talimatı ile tüm ekipler teyakkuz haline geçti.

Bu kapsamda; belediye hizmet binalarında, pazarlarda, camilerde, ilçede bulunan resmi kurumlarda , parklarda, okullarda ve ortak kullanım alanlar olmak üzere virüslerin yayılma ihtimali yüksek olan tüm kalabalık alanlarda ilaçlama ve dezenfekte işlemi yapıldı.

“HALKIMIZIN SAĞLIĞI BİZİM İÇİN HER ŞEYDEN ÖNCE GELİR”

Koronavirüs ve halk sağlığını tehdit eden diğer virüslere karşı önlem aldıklarını belirten Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz; “Son günlerde koronavirüs tüm dünyada gündemde. Biz de ilçemizin sağlığı için tedbirlerimizi bir üst seviyeye çıkardık. Halkımızın yoğun olarak kullandığı alanlarda temizlik ve dezenfekte işlemlerini arttırdık. Belediye ekiplerimiz düzenli olarak çalışmalara devam edecek. Halkımızın sağlığı bizim için her şeyden önce gelir" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.