Konya’da koronavirüs tedavisi gören Dr. Aydın Beyatlı taburcu oldu

Yurt Dışındaki Iraklı Doktorlar Derneği ve Türkmeneli Dernekler Federasyonu Başkanı Dr. Aydın Beyatlı, bugün yapılan testleri negatif çıkınca taburcu edildi. Evinden bir fotoğraf paylaşan Beyatlı, teşekkür mesajı da yayınladı.

Konya’da koronavirüs tedavisi gören Dr. Aydın Beyatlı taburcu oldu

Yurt Dışındaki Iraklı Doktorlar Derneği ve Türkmeneli Dernekler Federasyonu Başkanı Dr. Aydın Beyatlı’ya ilişkin üzücü haberi, Konya Aydınlar Ocağı vermişti.

“Hekim Aydın Beyatlı'ya geçmiş olsun” başlığıyla yayınlanan o mesajda, Dr. Aydın Beyatlı'nın koronavirüs'e yakalanarak tedavi altına alındığı belirtilmişti.

Haber Dairesi ekibi, görev yaptığı Konya Numune Hastanesi’nde koronavirüs tedavisi gören Dr. Beyatlı’ya ulaşmış, normal odaya alınan ve Dr. Savaş Yaşar tarafından takip edilen Beyatlı, sevenlerine mesajı Haber Dairesi aracılığıyla vermişti.

Beyatlı, “Gayet iyiyim şu an. İnşallah Pazartesi günü de taburcu olacağım. Konya’da çok değerli arkadaşlar iyi baktılar. Bütün Konyalılara ve dua edenlere çok teşekkür ediyorum. Konyalıları seviyorum. Lütfen evde kalın.” demişti.

TABURCU OLDU, TEŞEKKÜR MESAJI YAYINLADI

Aydın Beyatlı, bugün yapılan testleri negatif çıkınca taburcu edildi. Evinden bir fotoğraf paylaşan Beyatlı, teşekkür mesajı da yayınladı.  

Beyatlı mesajında şunları kaydetti:

“28 senedir görev yaptığım Konya Numune Hastanesinde geçen hafta basit öksürük ve göğüs ağrısı nedeniyle muayene oldum yapılan tetkiklerden sonra hemen yatırıldım. Yapılan tedavi sonrası bugün tekrarlanan testler NEGATİF geldi. Allahıma şükür sağlığıma kavuşup taburcu oldum. Başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere Konya Sağlık müdürlüğü, Hastane yöneticileri, doktorlar (Dr. Savaş) hemşire ve sağlık personellerine çok teşekkür ederim.

Benim sağlığımı merak edip arayan soran başta Türkmen hemşehrilerim olmak üzere, ülküdaşlarıma tüm Iraklı Suriyeli Kürt ve Arap kardeşlerime ve özellikle Konyalı vefakar dostlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

İzole yaşadığımız bu günler birbirimizi hatırlayıp sormanın sevmenin ve saymanın tam zamanıdır. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN. SİZLERİ SEVİYORUM LÜTFEN EVDE KALIN”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.