Konya'da kritik maç! Hedef mutlak 3 puan

Süper Lig'in 14. haftasında pazar günü Konya'da karşılaşacak olan Konyaspor ile Gaziantep FK, dokuzuncu kez birbirlerine rakip olacak. İki takım Süper Lig'de ise ilk kez karşılaşacak.

Konya'da kritik maç! Hedef mutlak 3 puan

Süper Lig'de 14. hafta heyecanı yaşanırken Konyaspor ile Gaziantep FK ilk kez Süper Lig'de birbirlerine rakip olacak. Daha önce resmi olarak sekiz kez alt liglerde karşıya karşıya gelen iki takım arasındaki dokuzuncu maç pazar günü saat 14.00'da Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda başlayacak.

İki takım arasında daha önce oynanan 8 resmi maçın 4'ünü Konyaspor galip bitirirken, Gaziantep FK 3 galibiyet aldı, bir maç ise berabere sona erdi. Konyaspor ile Gaziantep FK ilk maçlarını 1998 yılında yapmış, karşılaşmayı Konyaspor 3-2 galip bitirmişti. İki takım en son 2013 yılında TFF 1.Lig'de birbirlerine rakip olmuş ve o maçı ise Gaziantep FK 1-0 kazanmıştı.

Ligde birbiri ardına aldığı mağlubiyetlerle zor günlerden geçen Konyaspor, karşılaşmaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. Yeşil beyazlılarda sakatlıkları bulunan Ali Turan ile Jevtovic'in forma giymesi beklenmiyor. Zorlu maç öncesi Gaziantep ekibinde de sakatlıkları bulunan Morais, Muhammed Demir, Muğdat Çelik, Mehmet Erdem ve Tetteh forma giyemeyecek. 

Kritik maçı Ali Palabıyık yönetecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.