Konya'da meraklı kalabalık sosyal mesafeyi unutup intihar girişimini izledi! Bir de taciz iddiası var...

Konya'da eşinden ayrıldıktan sonra işini kaybeden ve kızını göremediği gerekçesiyle alışveriş mağazasının çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan bir kişi, polisin uzun uğraşı sonunda ikna edilerek aşağı indirildi. Yaklaşık bir saat süren çalışmalar sırasında çevredekiler sosyal mesafe kuralını unutup, olay yerinden görüntü almaya çalıştı. Polisin işlemlerini tamamladığı sıradaysa bir taciz iddiası ortaya atıldı.

Konya'da meraklı kalabalık sosyal mesafeyi unutup intihar girişimini izledi! Bir de taciz iddiası var...

Olay, öğle saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Hamidiye Mahallesi Alaaddin Bulvarı üzerinde bulunan bir alışveriş mağazasının çatasında yaşandı.

İddiaya göre; eşinden ayrıldıktan sonra yaşadığı ailevi sorunlar nedeniyle işini de kaybeden Metin O, kızını göremediği gerekçesiyle mağazanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

İhbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri binanın altına atlama yastığı açtı.

Binanın çatısına çıkan polis ekipleri uzun süre Metin O'yu ikna etmeye çalıştı. Kızını görmek istediğini belirten Metin O, yaklaşık bir saat süren çabalar sonunda aşağıya inmeye ikna edildi. Metin O, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

SOSYAL MESAFE UNUTULDU

Olayın yaşandığı yer, kentin en kalabalık bölgelerinden biri olunca çevrede toplanan meraklı kalabalıktakilerin sayısı arttı. Bir çoğu sosyal mesafeyi unutup cep telefonlarıyla görüntü almaya çalıştı.

TACİZ İDDİASI

Polisin çalışmalarını tamamlamasının ardındansa bir taciz iddiası ortaya atıldı. Polis ekiplerinin yanına giden bir kişi, kalabalıktan birinin tacizine uğradığını iddia ederek şikayette bulundu. Polis, eşkali belirlenen şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.