Konya'da mimar ve iç mimarları buluşturan etkinlik

Casa Mobilya Mobilya Mağazasının Konya'da gerçekleştirdiği etkinlik mimar ve iç mimarları bir araya getirdi. 

Konya'da mimar ve iç mimarları buluşturan etkinlik

Konya'da kurulu bulunan Casa Mobilya Mağazası 'marka lansmanı' ile şehirde faaliyet gösteren mimar ve iç mimarları bir araya getirdi. İlginin yoğun olduğu programa Casa Mobilya CEO’su Sedat Kasan ile Casa Mobilya İhracat Direktörü Kadri Çoklar da katıldı. Türkiye'den dünyaya yayılan sektörel başarısıyla son yıllarda adından sıkça söz ettiren CASA'nın Konya lasmanında canlı müzik eşliğinde yeni dönem ürünler tanıtıldı. 

Programın açılış konuşmasını yapan Casa Mobilya Konya Mağaza yetkilisi Yasin Tezcan, Mimarlar Odası ile İç Mimarlar Odası Temsilciliği üyelerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Casa Mobilya'nın her ilde her iki meslek örgütüyle de çok yakın temas ve işbirliği içerisinde bulunduğunu ifade eden Tezcan "Bizler de CASA Konya Mağazası olarak bu işbirliklerini artırarak sürdürmeyi hedefliyoruz.” dedi. 

Casa Mobilya CEO’su Sedat Kasan ise 1965 yılında Hasan Kasan tarafından 80 metrekarelik küçük bir döşeme dükkanından doğan markanın şimdilerde Amerika’dan Afrika'ya, Orta Doğu’dan Çin’e kadar dünyanın birçok bölgesinde, yerli bir marka olarak ülkemizi temsil ettiğini belirtti. Kasan "Casa Mobilya, hizmet verdiği bölge sayısını her geçen yıl genişletirken, üstün kaliteli malzeme, el işçiliği ile üretim ve kişiye özel mobilya üretiminden asla vazgeçmemiştir" dedi. 

Açılış konuşmalarının ardından Casa İhracat Direktörü Kadir Çoklar, ürünler hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.