Konya'da minibüsçüler, müsait bir yerde, ‘evde’ duracak!

Konya'daki şehir hatlarında vatandaşa hizmet veren minibüsçü esnafı, yeni tip koronavirüs önlemleri kapsamında ‘evde kal’ çağrısına destek olmak amacıyla, pazar günü sefere çıkmayacak. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak, “Konya'da minibüsçüler, müsait bir yerde, ‘Evde’ duracak. Lütfen sen de evde kal Konya” dedi.

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak, her türlü şartta kent halkına kesintisiz ulaşım hizmeti veren minibüsçü esnafının, ‘evde kal’ çağrısına duyarsız kalmadığını söyledi.

Minibüsçülerin, çağrıya destek olmak amacıyla pazar gününe özel olarak evde kalacaklarını ve sefer yapmayacaklarını ifade eden Karabacak, "Bu Pazar Müsait bir yerde EVİMİZDE duracağız. Her daim, her şart ve koşulda kesintisiz ulaşım hizmetini Konya’mıza sunmuş olan minibüsçü esnafımız bu zorlu süreçte yine sorumluluk alarak ‘evde kal’ çağrılarına duyarsız kalmayıp pazar gününe özel olmak üzere evde kalma kararı almış olup, seferlerimiz pazartesi günü aynı sorumluluk ve hükümetimizin almış olduğu tedbir kararlarıyla devam edecektir. Minibüsçü evinde, lütfen sen de evde kal Konyam” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.